Decodează scopul superior ascuns în ADN-ul tău!

 

O carte complexă și fascinantă, care ne invită la o călătorie uimitoare în viața noastră, pentru (re)descoperirea frumosului din destinul nostru. Un manual fundamental pentru înțelegerea drumului nostru în viață: cine suntem, de unde venim și încotro ne îndreptăm. “Cunoașterea” este elementul-cheie al lucrării, care transcende spațiul și timpul.

“Fiecare ființă umană este un mister. Suntem un cod secret. Noi suntem literalmente alcătuiți din coduri. Și întregul cod ascunde un mesaj. Nu este o metaforă. Este literal. Fiecare dintre noi conține un mesaj secret – o esență. Cheile Genelor încearcă să deblocheze codul și să-ți elibereze mesajul, esența ta specială, în lume.”

O carte unică, grație faptului că se află la intersecția mai multor discipline: religie, filozofie, (para)psihologie, istorie. Scrisă într-un limbaj special și extrem de seducător, lucrarea conține elemente revelatorii legate de vechiul I Ching, dar si demersuri științifice, cu corelații profunde între ezoterism și ultimele descoperiri ale fizicii cuantice și ale noii genetici.

Richard Rudd, autorul acestui sistem, ne dezvăluie în cele 64 de hexagrame profilul hologenetic individual, dar și tendințele de evoluție ale civilizației umane.

În secolul XXI, simțim cu toții că suntem pe pragul unei uriașe schimbări la nivel planetar. Fiecare simte chemarea să acționeze, dar nu știe cum, ce harta să utilizeze, ce cale să urmeze.  Care este misiunea ta? Care este misiunea vieții tale? Cunoașterea dezvăluită de CHEILE GENELOR este în deplină armonie cu maniera în care astăzi, în noile energii, omenirea încearcă să-și decripteze destinul.

 

Citind aceasta carte fabuloasă, vei reuși, pe rând, să descoperi, să înțelegi și să integrezi, în atenție și contemplare aspecte ale realității vieții de zi cu zi cu impact profund și esențial în calitatea vieții tale. De exemplu: relațiile, rezistența și mecanismele de apărare, emoțiile, alegerile inconștiente (negarea, dependenta, izolarea).

De asemenea, prin decodificarea hărții profilului personal, vei putea să înțelegi și să intuiești ce sugerează aceasta despre scopul sufletului si sensul vietii tale.

“În cea de-a 25-a Umbră, găsim fundamentul mitului rănii sacre – sursa întregii suferințe umane, o anomalie trans genetică, efectiv înfășurată în jurul spiralei ADN-ului uman. A 25-a umbră este marea turbină a căutării umane. Oriunde ai merge, porți această contractare cu tine. Dacă te acordezi la corpul tău, o vei simți adânc în interior, iar răspunsul, sau reacția ta la disconfortul pe care îl provoacă definește imaginea vieții tale.

Dacă dai înapoi în fața durerii, vei trăi o viață de negare și confuzie – o viață trăită pe jumătate, pierdut în palidele tărâmuri ale mediocrității.

Cu cât mai dificil îți este să suprimi durerea dinăuntru, cu atât mai strâns ea te înghite. Dacă, totuși, ai curajul de a cinsti și asculta rana dinăuntru, totul se va schimba în viața ta. Vei descoperi că, daca există vreun lucru încolăcit în jurul tău, care te contracta, acel lucru trebuie să aibă un scop, iar scopul său este de a se descolăci.

Astfel, înfruntându-ți durerea cu ajutorul Darului Acceptării, rana începe să se desfacă și un alt destin, mai înalt, ți se deschide în față.”

– Cheia 25

 

Ești pregătit(ă) să descoperi și să înțelegi propriul profil hologenetic, misterele propriei existențe și tiparele inconștiente care te țin în suferință și tipare emoționale vechi? Alege azi CHEILE GENELOR și fii creatorul conștient al propriului destin!

 

“Cheile Genelor ne oferă o viziune a unei lumi cu totul diferite de cea pe care o vedem astăzi. Ele ne arată o lume în care ființele umane sunt ghidate de principii nobile precum iubirea, iertarea și libertatea. O astfel de lume nu este un vis, ci reprezintă etapa următoare a evoluției noastre naturale și depinde de deblocarea, de către fiecare dintre noi, a scopului superior ascuns în ADN-ul nostru.”

Prin citirea și aplicarea înțelepciunii din aceasta carte, vei putea descoperi adevăratul scop mai înalt al vieții tale:

HARTA – Această carte, prin cele 64 de chei ale genelor, reprezintă un cod universal pentru explorarea felului în care conștiința se transformă.

BUSOLA – Profilul Hologenetic conține o serie de secvențe personalizate pentru fiecare om în parte. El dezvăluie scopul mai înalt al vieții și al relațiilor tale și te invită într-o călătorie profundă și personală prin CHEILE GENELOR.

CĂLĂTORIA TA – Calea de Aur este un program care te ghidează pas cu pas în aplicarea Cheilor Genelor în viața ta. Folosirea tehnicii contemplării te va conduce la stări puternice de conștiința extinsă și iluminare.

În directă concordanță cu chimia corpului și cu activitatea glandelor cu secreție internă, Cheile Genelor reprezintă barometrul fidel al stării noastre interioare, dar și a sănătății organismului.

 

 

Această cunoaștere poate fi abordată direct și pragmatic, conducându-ne în timp scurt la rezultate palpabile, precum:
– Integrarea aspectelor individuale ale existenței într-o viziune holistică;
– Conștientizarea responsabilității individuale în procesul ascensiunii omenirii;
– Reprogramarea ADN-ului potrivit integrării unui nou nivel de conștiință planetară;
– Regenerarea vitalității și sănătății la toate nivelurile (fizic, mental și emoțional);

Pe scurt, CHEILE GENELOR de Richard Rudd sunt o cale de evoluție spirituală, un manual de cunoaștere a vieții, pe care ar fi trebuit să îl primești încă de la naștere. Prin urmare, întrebarea fundamentală este aceasta:

Ești pregătit(ă) să cunoști corabia destinului tău?

 

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă,

cu un Like, comunității de iubitori ai

Cheilor Genelor de pe pagina noastră de Facebook.