Compania VIATA CONSTIENTA S.R.L. este dedicată satisfacției clienților și dorim să vă asigurăm că sunteți mulțumit de achizițiile dvs. de la magazinul nostru online de cărți. Cu toate acestea, înțelegem că pot apărea situații în care doriți să returnați un produs. Iată detaliile Politicii noastre de Retur:

1. Dreptul de Retur

Aveți dreptul de a returna produsele achiziționate de la noi în termen de 14 zile calendaristice de la primire, conform prevederilor legislației în vigoare. Nu trebuie să furnizați un motiv pentru returnare, însă vă rugăm să ne informați cu privire la decizia dvs. de a returna produsul.

2. Condiții pentru Retur

 • Produsele trebuie să fie în starea lor originală, nedeteriorate și să nu prezinte semne de uzură.
 • Produsele trebuie să fie în ambalajul lor original, dacă este cazul.
 • Costurile de returnare sunt suportate de cumpărător, cu excepția situațiilor în care produsul este defect sau a fost livrat greșit.
 • Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna un produs pentru a obține instrucțiuni și pentru a ne informa cu privire la retur.

3. Procesul de Retur

 • Contactați-ne la adresa de e-mail sau numărul de telefon afișate pe site-ul nostru pentru a anunța intenția dvs. de a returna un produs.
 • Vom furniza instrucțiuni specifice privind procesul de retur.
 • După primirea produsului returnat și verificarea acestuia, vom efectua rambursarea sau înlocuirea, după caz, în cel mai scurt timp posibil.

4. Produse Defecte sau Livrate Greșit

În cazul în care primiți un produs defect sau un produs diferit față de cel comandat, vă rugăm să ne contactați imediat. Vom lua măsuri pentru a vă repara situația și pentru a vă oferi un produs corespunzător sau rambursarea completă, inclusiv costurile de transport.

5. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la Politica noastră de Retur, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon afișate pe site-ul nostru.

Ne dorim să aveți încredere în achizițiile dvs. și să știți că suntem aici pentru a vă oferi suport în orice situație. Vă mulțumim că ați ales să cumpărați de la noi și vă asigurăm că vă vom trata cu profesionalism și respect.

0
  0
  Cos
  Cosul este golCatre magazin