Termeni si conditii.

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre comerciale inainte de a face o comanda .

Folosirea website-ului cheilegenelor.ro® genekeys.ro® si plasarea de comenzi prin formularul on-line sau email info@genekeys.ro reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate. Aceste conditii se vor aplica pentru orice persoana fizica sau juridica, denumite in continuare cumparator.

CHEILEGENELOR.RO® cu website-ul WWW. CHEILEGENELOR .RO si www.GENEKEYS.RO:

este reprezentata exclusiv pe teritoriul Romaniei de atele companiei: ACAD VICO ART SRL si va fi denumita in continuare furnizor .
Reg. com: J40/3907/2024
CIF: 49648855
Adresa: Str. Diaconu Coresi, Nr.53, Sector 1, Jud. Bucuresti
IBAN : RO20BTRLRONCRT0682688401
Banca: BANCA TRANSILVANIA
Adresa web: cheilegenelor.ro
Tel.: 0745171681
Email: academiaviataconstienta@gmail.com

Inainte de a face o comanda, daca aveti orice nelamurire, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa info@genekeys.ro

INFORMATII GENERALE DESPRE PRODUSELE MARGELEONLINE.RO®

Furnizorul depune toate eforturile pentru a va prezenta cat mai fidel produsele prezentate pe website. De asemenea, echipa CHEILEGENELOR.RO® face tot posibilul ca detaliile referitoare la descrieri, preturi, fotografii, sau durata livrarii, aferente produselor comercializate, sa fie cat mai precise. Totusi, CHEILEGENELOR.RO® isi rezerva dreptul de a refuza comenzi daca se va constata ca informatiile privind produsul comandat de Dumneavostra au fost introduse eronat. In acest caz veti fi contactat(a) si vi se vor da toate detaliile necesare.

De asemenea CHEILEGENELOR.RO isi rezerva dreptul de a anula comenzile care au caracter fraudulos.

TERMEN DE LIVRARE

Prin LIVRARE se intelege intervalul dintre momentul finalizarii( pregatirii) comenzii si pana la ajungerea la adresa sediului Dumneavoastra. Este important pentru noi sa stiti ca procesarea comenzilor se face in ordinea receptionarii lor, dar avand prioritate comenzile la care a fost aleasa ca modalitate de transport livrarea prin curierat rapid. Confirmarea unei comenzi lansate cu succes o aveti prin apelul telefonic inainte de livrarea catre curier.

Termenul de livrare este de aproximativ 2-4 zile lucratoare calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii dumneavoastra, termen conditionat direct de timpul fizic necesar procesarii comenzii, insa poate ajunge si pana la 4 zile lucratoare. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa echipei noastre ( conditii meteo extrem de nefavorabile, drumuri blocate, calamitati naturale, greve ale firmelor de transport, etc.)

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla in stoc, veti fi instiintat(a) in acest sens. Furnizorul nu poate fi facut responsabil in cazul in care produsele comandate sunt livrate cu intarziere.

PRETURI

Preturile comunicate pe site sunt valabile pana la noi modificari de pret. In cazuri exceptionale, ne rezerva dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate fara instiintare prealabila.

TRANSPORT

Aveti posibilitatea sa alegeti dintre urmatoarele variante de transport pentru a intra in posesia coletului: firma de curierat sau livrare personala in Bucuresti (indisponibil momentan). Costul transportului va fi suportat integral de cumparator. De asemenea, cumparatorul va suporta toate costurile aditionale de transport (fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei firmei de curierat).

Aceste tarife pot fi modificate fara preaviz de catre firma de transport FanCourier, caz in care Furnizorul nu poate fi facut responsabil.

PLATA

Puteti alege dintre urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

  1. Plata in avans, prin: Ordin de plata SAU Virament bancar
  2. Plata la livrare, ramburs prin numerar. Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania , platile efectuate de persoanele juridice cu o valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar prin ordin de plata sau card bancar.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a anula orice comanda care prezinta caracter fraudulos.

RETURNAREA MARFII

Conform art. 4 din legea 130/2000 “consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor.

Cumparatorul este obligat sa achite integral costul returnarii produselor. In situatia returnarii unui colet ce a beneficiat de transport gratuit, din valoarea returnata va fi retinuta contravaloarea transportului initial (FanCurier – 22ron). Contravalorea marfii returnate ( nu si costul aferent transportului initial) va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat.

ATENTIE!

Produsul trebuie sa aiba ambalajul original, sa nu fie deteriorat si sa fie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare! Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor! Nu primim colete cu ramburs! De asemenea, daca se vor comanda alte produse de contravaloarea returului, clientul va suporta costurile de transport ale acestora. Produsele se vor trimite prin Posta Romana in colet simplu fara ramburs sau prin curier rapid ales de client, in colet simplu si fara ramburs.

Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa info@genekeys.ro, si 0745.171.681, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la Dumneavostra.

Returnarea produselor se va face catre:ACAD VICO ART SRL cu sediul social Bucuresti, Soseaua Panduri, nr 36, et 4, ap 12A sector 5 ( de altfel, datele fiind trecute si in documentele de facturare si expeditie).

CONTINUT SITE, DREPT DE PROPRIETATE, RESTRICTII DE UTILIZARE

Informatiile continute in acest site, precum: imagini, grafica, schite, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate, sunt drepturi de autor, marci comerciale sau proprietate intelectuala detinuta, controlata sau licentiata (la toate impreuna ne referim generic cu notiunea de Continut) detinute de cheilegenelor.ro, de societatea baza (ACAD VICO ART SRL).

Se pot afisa, copia, distribui, descarca si imprima pe hartie fragmente din acest site, in urmatoarele conditii:

(1) plasarea unei comenzi pe site
(2) folosind acest site ca o resursa de cumparaturi, sub conditia ca nu se modifica site-ul si nu sunt instrainate datele incluse in continut.

Exceptand plasarile de comenzi, nicio parte a continutului nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, descarcat, afisat, postat electronic sau mecanic, transmis, inregistrat ori fotocopiat, fara acordul prealabil in scris al furnizorului sau a detinatorului de copyright in drept.
A se lua nota de faptul ca permisiunile acordate de site se incheie automat in cazul care incalcati unul dintre aceste termene sau conditii.

Orice alta utilizare a continutului de pe acest site, inclusiv reproducerea in alte scopuri decat dupa cum s-a specificat mai sus, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea pot viola legile dreptului de autor sau marca comerciala, si, fara acordul prealabil in scris al furnizorului, sunt strict interzise.

PROMOTII SI CONCURSURI

Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila (dar vom publica mesajul pe site incat sa puteti lua la cunostinta acest lucru).

PROTECTIA DATELEOR PERSONALE.

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dumneavostra. personale sa fie prelucrate de catre ACAD VICO ART SRL.Va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de Dumneavostra doar pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

ACAD VICO ART SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise si semnate ce va fi trimisa prin posta la adresa: ACAD VICO ART SRLcu sediul social Bucuresti, Soseaua Panduri, nr 36, et 4, ap 12A sector 5 si prin email la info@genekeys.ro

DISCLAIMER PRIVITOR LA GARANTIE

ACAD VICO ART SRL.  furnizeaza acest site si continutul sau in baza informatiilor vizualizate, nesustinand prezentari sau garantii de niciun fel. ACAD VICO ART SRL. considera informatiile de pe acest site conforme, corecte si actuale, insa acestea pot contine inadvertente. Informatiile despre preturi si produse pot fi schimbate oricand de catre ACAD VICO ART SRL., fara o notificare prealabila. Fotografiile au caracter informativ si nu constituie obligatie contractuala.

DISCLAIMER PRIVITOR LA OBLIGATII

ACAD VICO ART SRL  nu este raspunzator pentru prejudiciile generate de conexiunea internet in utilizarea, copierea sau afisarea continutului site-ului, declinandu-si, de asemenea, raspunderea pentru orice dezavantaje care pot surveni din cauza unor erori de software sau alte defectiuni tehnice aparute la server.

In efortul sau de a le oferi clientilor informatii actualizate, ACAD VICO ART SRL va realiza periodic modificari in continutul site-ului, schimbarile referindu-se la informatii despre produse (descrieri, poze, preturi etc). Promotiile de pe site sunt valabile in limita stocului disponibil.

PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI

Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele ce rezulta din dar nu se limiteaza la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

FURNIZAREA DE INFORMATII


Prin postarea de comentarii, feedback sau alte informatii de inscriere pe acest site, sunteti de acord ca orice materiale sau idei pe care le transmiteti prin intermediul acestuia sa ramana in posesia ACAD VICO ART SRL. care opereaza site-ul Cheile Genelor® si genekeys.ro
In plus, sunteti de acord sa nu instrainati informatii obtinute de pe site. De asemenea, orice postari de materiale ilegale, amenintatoare, calomniatoare, defaimatoare sau pornografice sunt responsabilitatea exclusiva a celor care le-au generat.

TERMENI SI CONDITII REVIZII


ACAD VICO ART SRL poate revizui acesti Termeni si Conditii fara informare si anuntare prealabila. Prin folosirea acestui site sunteti de acord sa respectati aceste revizuiri si, prin urmare, este recomandat sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a lua la cunostiinta Termenii de utilizare la care va supuneti.

LITIGII

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre furnizor si cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti de pe raza municipiului Bucuresti

Aceasta sectiune contine raspunsuri la întrebarile frecvente despre functionalitatea site-ului Cheile Genelor Genekeys.ro, se regasesc si in pagina “Intrebari si raspunsuri” si sunt parte integranta in “Termeni si conditii”

“Intrebari si raspunsuri”
1. Despre cumparare

1.1. Cum realizez o comanda online?
Completand formularul de aici: http://www.genekeys.ro/comanda-cartea/

1.2. Este o limita de comanda?
Da, dar aceasta are o valoare de 50 RON

1.3 Cum identific produsele?
Pe factura sunt trecute denumirea, codul intern si cantitatea produselor comandate

2.Despre anularea comenzii

2.1 Pot modifica sau anula o comanda?
Modificare:
O comanda confirmata nu se poate modifica, aceasta putand fi doar anulata, prin trimiterea unui e-mail la adresa info@genekeys.ro si un apel telefonic la 0745.171.681 pentru a confirma anularea comenzii – si procesul de ambalare/livrare

Dupa livrarea spre Fancourier, comanda nu mai poate fi anulata. Clientul isi asuma amgajamentul ca va plati taxa de transport tur-retur prin Fancourier in cazul in care decide sa nu primeasca coletul sau sa anuleze comanda dupa ce aceasta a fost livrata catre curier.

3. Despre plata

3.1 Cum platesc?
Puteti opta pentru urmatoarele variante de plata a contravalorii comenzii dumneavoastra:

3.1.1 Plata la livrare, ramburs prin numerar.

Avand in vedere prevederile legislatiei din Romania, platile efectuate de persoanele juridice cu valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar prin ordin de plata sau card bancar.

3.1.2. Plata in avans, prin ordin de plata sau virament bancar in contul ING Bank al firmei ACAD VICO ART SRL
Pentru comenzile cu o valoare mai mare de 1000 RON ne rezervam dreptul de a solicita un avans de minim 30 %. De asemnea ne rezervam dreptul de a anula orice comanda care prezinta caracter fraudulos.

4. Despre livrare

4.1.Care sunt metodele si tarifele de livrare?
Puteti opta pentru urmatoarele variante de transport pentru a intra in posesia coletului:
a. Prin intermediul firmei de curierat rapid FAN COURIER. Costul transportului va fi suportat de cumparator si este de 22 RON pentru o livrare. Preturile nu includ TVA. In eventualitatea in care produsele aferente unei comenzi va vor fi livrate in mai multe transe, cumparatorul va achita achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. Cost suplimentar este de 0,80 RON pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei FAN COURIER – http://www.fancourier.ro/calculator/

b. Livrare Personala in Bucuresti – indisponibil in perioada 1.06.2020-31.12.2020

4.2 Cand se expediaza si livreaza comanda?
Este important pentru noi sa stiti ca prin livrare se intelege intervalul dintre momentul in care coletul este predat la firma de curierat si pana la ajungerea sediului destinatarului.
Timpi de pregatire si livrare:
– Curier:
– pregatirea coletelor se realizeaza in 1-3 zile lucratoare de la receptionarea comenzii
– livrarea se realizeaza in cursul celei de a doua zi lucratoare dupa depunerea coletului

Comenzile vor fi pregatite si expediate in intervalul orelor de program din zilele lucratoare, adica de la 09:00->17:00, de luni pana vineri.

4.3 Se poate livra la o alta adresa decat cea de facturare?
Bineinteles ca da.
Se poate apela la acest serviciu in special cand doriti sa transmiteti un cadou cu livrare directa catre persoana respectiva ( in acest caz plata nu se va efectua ramburs, ci se va achita in avans in contul ING al firmei ACAD VICO ART SRL)

5. Despre serviciile CheileGenelor.ro ®

5.1. Ce este newsletter-ul Cheile Genelor.ro si ViataConstienta.ro? 
Este principalul mijloc de comunicare intre noi si clientii/vizitatorii nostri. Va trimitem un singur newsletter pt abonatii ambelor site-uri. Un e-mail este trimis de regula la 2-3 saptamani dar si mai rar sau mai des, in functie de ofertele speciale, cursurile, taberele si materielele gratuite audio si video pe care le pregatim clientilor nostri sau de produsele nou aparute in stoc (cum ar fi cartea Secventa Perla care va avea lansarea in toamna 2020).

La newsletter va puteti abona/ dezabona oricand in mod independent si automat deoarece scriptul care gestioneaza newsletter-ul permite acest lucru, noi nedorind abonarea impotriva vointei dumneavoastra. Cheilegenelor.ro si viataconstienta.ro lupta activ impotriva SPAM-ului. In acest sens, aveti detalii despre metoda de dezabonare la sfarsitul fiecarui mesaj trimis de noi tocmai pentru a fi siguri ca mesajul nostru ajunge numai la cei care vor sa-l primeasca in continuare.

5.2 Pot returna produsele comandate?
Conform legislatiei in vigoare din Romania( si facem referire la art. 7 din O.G. 130/2000 ) consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientul are dreptul de a returna oricare dintre produsele comandate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la receptia lor, in forma si starea in care au fost achizitionate. Daca solicitarea de retur contine mai mult de 20% din comanda initiala, atunci se va returna comanda integral. Cumparatorul este obligat sa achite costul returnarii produselor. Contravalorea marfii returnate va fi platita clientului in termen de maxim 30 zile de la returnarea produsului, fie prin mandat postal, fie prin transfer bancar in contul clientului, in cazul in care un asemenea cont este specificat.

ATENTIE! 

Produsul trebuie sa aiba toate ambalajul original, sa nu fi fost deschis, sa nu fie deteriorat.

Produsul trebuie trimis in ambalajul original cu care a fost primit la livrare!

Clientul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare.

Nu primim coletele a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!

Nu primim colete cu ramburs! 

Inainte de a returna un produs, va rugam sa contactati serviciul Relatii Clienti la adresa info@genekeys.ro, sa anuntati ca vreti sa returnati produsul si ca urmeaza sa primim un colet de la Dumneavoastra.

6. Detalii de contact

6.1 Care sunt datele de contact?
Va rugam sa ne contactati serviciul Relatii Clienti:
e-mail: info@genekeys.ro
telefon 0745-171.681 in intervalul de program Luni – Vineri: 9.00 – 17.00

0
    0
    Cos
    Cosul este golCatre magazin