image
image

Cheile Genelor

Cheile Genelor sunt o înțelepciune vie. Acestea sunt învățături de absorbit, contemplat și aplicat în viața de zi cu zi. Pe măsură ce le permiti să se infiltreze în tine, una câte una necazurile tale vor începe să dispară și te vei trezi că locuiești într-o viață nouă și mai strălucitoare.
Abordarea cheilor genetice ne invită să ne dezvoltăm smerenia prin întruchiparea celor patru calități care se află în centrul Cheilor genetice. Vă rugăm să luați în considerare aceste valori în timp ce navigați în Învățăturile cheilor genelor:

Contemplarea – asumarea responsabilității deplină pentru starea interioară, folosind provocările de zi cu zi pentru creștere și transformare.
Investigare – adresarea întrebărilor introspective profunde, invitând înțelepciunea să vină din interior. Cultivarea unei stări de prezență calmă în toate situațiile.
Blândețe – cultivarea unei abordări amabile și plină de bunăvoință față de sine și de ceilalți. Încurajarea unui spirit de relaxare și dezînvățare, versus străduință și fixare.
Răbdare – cultivarea compasiunii, onestității și curiozității cu o încredere inerentă în procesul de bază.
richard-bio
image

RICHARD RUDD

Învățător, mistic și poet premiat, călătoria interioară a lui Richard Rudd a început devreme în viață, când a experimentat energii ciudate care se năpustesc în corpul său, culminând cu o experiență spirituală majoră la vârsta de 29 de ani. Ieșind din ceea ce el numește „un câmp nelimitat”. light’ care a durat 3 zile și 3 nopți, lui Richard i s-a încredințat o învățătură sacră – înțelepciunea Cheilor Genelor. Explorator înnăscut, Richard a studiat cu mari profesori în Orient, a călătorit prin Himalaya, Pacific, America și Arctica. Obținând o diplomă de master în metafizică și literatură de la Universitatea din Edinburgh, a continuat să lucreze în industria filmului din Australia, s-a pregătit ca profesor de Chi Kung în Thailanda și a traversat Oceanul Atlantic pe un iaht mic. În acest timp, a locuit în Manhattan, Oregon și Hawaii înainte de a reveni în sfârșit în Marea Britanie în 1998, unde a cunoscut-o pe Marian pe soția sa. În anii următori au avut trei copii și s-au mutat în Devon, în sudul Angliei. De-a lungul aventurilor sale, Richard și-a explorat dragostea pentru scris și în 2006 a câștigat premiul internațional de poezie FISH în Irlanda. Toate călătoriile și studiile lui Richard s-au reunit într-o sinteză în 2002, când a început să scrie și să conceapă Gene Keys. A fost nevoie de șapte ani pentru a scrie cartea și a înțelege învățăturile și aplicațiile ei. Astăzi, Richard continuă să extindă înțelepciunea pe care a fost înzestrat, rămânând întotdeauna un student al Cheilor Genelor în timp ce predă în întreaga lume. În 2019, Richard a fost numit pe lista Watkins a celor mai influenți 100 de oameni vii din punct de vedere spiritual.

image

COMUNITATEA GLOBALĂ CHEIE GENELOR

Învățăturile Gene Keys prind viață în comunitatea noastră globală, unde pot inspira o mare creativitate, aventură și o nouă prietenie. Adevărata înțelepciune se referă la dizolvarea barierelor iluzorii dintre indivizi, culturi și ideologii. La baza Cheilor genelor se află principiul Sinarhiei – impulsul evolutiv de auto-organizare care ne transformă într-o conștiință colectivă prin încurajarea geniului individual. Sinarhia este societatea noastră a viitorului, bazată pe frecvența iubirii, înțelepciunii și adevărului care lucrează în armonie.

Genekeys.com va continua să dezvolte instrumente și funcții care să vă ajute să găsiți oameni care studiază Cheile Genelor în zona dvs. și să vă conectați cu alții din întreaga lume. Vă invităm cu căldură să deveniți un membru al comunității noastre înfloritoare, să vă conectați, să învățați unul de la celălalt și să împărtășiți cheile genetice cu lumea. Puteți utiliza opțiunile de mai jos pentru a vă conecta cu alții prin Directorul Ambasadorului, apeluri gratuite pentru comunitatea deschisă și hub-uri pentru limba maternă din întreaga lume. Asigurați-vă că rămâneți abonat la canalul nostru Youtube Gene Keys și la buletinul informativ Pulse pentru resurse și actualizări gratuite de contemplare.

image

Înțelepciunea din fața ta este profundă și de anvergură. Scopul său este să deblocheze marele rezervor de geniu care se află în interiorul tău  și să te aducă într-o stare profundă de armonie cu fiecare aspect al vieții tale.