Bine ați venit la pagina de garanții a magazinului online de cărți, operat de compania VIATA CONSTIENTA S.R.L. Ne dorim să vă asigurăm că achizițiile dvs. sunt protejate și acoperite de garanții adecvate.

1. Garanția Calității

Cărțile achiziționate de la noi sunt selecționate cu grijă și provin de la editori și autori de încredere. Ne angajăm să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate.

2. Politica de Returnare

Dacă sunteți nemulțumit de starea cărților primite sau de orice alt motiv, vă oferim posibilitatea de a returna produsele în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, conform Politicii noastre de Returnare. Costurile de returnare sunt suportate de cumpărător.

3. Produse Defecte

În cazul în care primiți cărți cu defecte de fabricație sau deteriorate în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați în cel mai scurt timp posibil. Vom lua măsuri imediate pentru a înlocui produsele afectate.

4. Contact

Pentru orice problemă sau întrebare referitoare la garanții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon afișate pe site-ul nostru. Echipa noastră vă va oferi asistența necesară și va răspunde prompt solicitărilor dvs.

5. Respectarea Legislației

Politica noastră de garanții este în concordanță cu legislația în vigoare și drepturile dvs. ca consumator. Ne angajăm să respectăm toate normele legale referitoare la garanții și returnări.

Ne dorim să aveți încredere în achizițiile dvs. și să vă bucurați de fiecare carte comandată de la noi. Vă mulțumim că ați ales să faceți cumpărături la noi și vă asigurăm că suntem aici pentru a vă oferi suportul necesar.