MAREA SCHIMBARE.

Dintre toate Cheile, a 55-a Cheie a Genelor este poate, cea mai importantă. Ea descrie Marea Schimbare care se apropie pentru întreaga omenire și reprezintă esența întregii transmisiuni a Cheilor Genelor.

Însuși autorul a fost profund mișcat de primirea acestui capitol al cărții, despre care spune că i s-a revelat subit, pe când tocmai se întorsese din SUA, unde predase – iar sentimentul de libertate totală care a venit odată cu această Cheie l-a copleșit într-atât încât a născut în el o realizare simplă, însă deosebit de importantă: cea mai mare frică a omenirii…este frica de libertate.

Când îţi pui atenţia pe o anumită sferă și pe Cheia Genelor corespunzătoare ei, accesezi potenţialul revelator şi transformator al acesteia. De exemplu, pe măsură ce contempli sfera Muncii Vieţii, s-ar putea să începi să înţelegi aspecte ale trecutului tău și să le vezi într-o nouă lumină. În acelaşi timp, s-ar putea să începi să realizezi că ai la îndemână un potenţial mai mare decât ţi-ai permis vreodată să crezi pentru a-ţi crea un nou viitor. Această schimbare în frecvenţa credinţelor personale face din Cheile Genelor un instrument atât de puternic.

Întrucât a 55-a Cheie a Genelor este atât de importantă în înțelegerea procesului evolutiv prin care trece omenirea, autorul Richard Rudd a decis să o pună la dispoziție, absolut gratuit, tuturor. De aceea, vă invităm să dati click AICI pentru a downloada varianta PDF a acestui capitol al cărții.

Fie ca a 55-a Cheie a Genelor să nască în fiecare dintre voi scânteia libertăți