Bine ați venit la Politica noastră de Confidențialitate, care descrie modul în care compania VIATA CONSTIENTA S.R.L. gestionează informațiile dvs. personale în cadrul magazinului online de cărți. Suntem dedicați protejării datelor dvs. personale și respectării confidențialității dvs.

1. Informații Colectate

Colectăm informații personale pe care ni le furnizați în timpul procesului de înregistrare, plasare a comenzilor și utilizare a site-ului nostru. Aceste informații pot include nume, adresă de e-mail, adresă de livrare, număr de telefon și informații de plată.

2. Utilizarea Informațiilor

Utilizăm informațiile dvs. personale în următoarele scopuri:

  • Procesarea comenzilor și livrarea produselor.
  • Comunicarea cu dvs. referitor la starea comenzilor și actualizări.
  • Îmbunătățirea experienței dvs. de cumpărare pe site-ul nostru.
  • Ofertarea de produse și servicii personalizate.
  • Respectarea obligațiilor noastre legale.

3. Protecția Datelor

Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale. Utilizăm măsuri tehnice și organizaționale adecvate pentru a asigura securitatea datelor și pentru a preveni accesul neautorizat sau utilizarea acestora.

4. Divulgarea Informațiilor

Nu vom vinde, distribui sau închiria informațiile dvs. personale terților fără consimțământul dvs. Prezentați informații terților numai în măsura în care este necesar pentru procesarea comenzilor sau în conformitate cu cerințele legale.

5. Drepturile Dvs.

Aveți dreptul de a accesa, corecta, șterge sau restricționa informațiile dvs. personale. De asemenea, puteți solicita o copie a datelor dvs. personale pe care le deținem. Pentru exercitarea acestor drepturi sau pentru orice întrebare referitoare la confidențialitate, vă rugăm să ne contactați.

6. Actualizări ale Politicii de Confidențialitate

Politica noastră de Confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre sau în reglementările legale. Orice modificare va fi afișată pe această pagină.

Prin utilizarea site-ului nostru și plasarea comenzilor, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale conform Politicii noastre de Confidențialitate. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru achizițiile dvs. de la noi.