CUM ITI CITESTI PROFILUL HOLOGENETIC

Lecturer
admin
Category
0 Reviews

Course Description

Bun gasit!

 

Dupa cum ai observat deja, poti sa iti descarci direct in calculator Profilul tau Hologenetic in limba romana.

Daca nu ai facut asta inca, te invit sa dai click AICI

 

Buun… deci presupun ca ai in fata ta acum profilul hologenetic (un fisier .pdf de 7 pagini, pe care te invit sa nu il printezi decat daca ai absoluta nevoie – ca sa mai protejam un copac de taiere si transformare in hartie)

HAI sa ne uitam impreuna:

pag.1 – vezi cele 3 secvente cu buline colorate si dedesubt este numele tau…3 secvente

Prima imagine desenata cu 4 buline verzi reprezinta SECVENTA DE ACTIVARE – detalii la pag 5. Titlul acestei secvente este SCOPUL, deoarece are legatura cu scopul vietii noastre, scopul intruparii in aceste timpuri pe Pamant.

A doua imagine, desenata cu 6 buline rosii reprezinta SECVENTA VENUS – tratata in detaliu pe pag 6. Titlul acestei secvente este RELATII, deoarece are legatura cu relatiile noastre cu noi si cu ceilalti.

A treia imagine, desenata cu 4 buline albastre reprezinta SECVENTA PERLA – tratata in detaliu pe pag 7. Titlul acestei secvente este PROSPERITATE, deoarece are legatura cu banii, munca si prosperitatea noastra.

 

pag.2 –  NEAPARAT DE CITIT!

pag.3 Este pagina care contine toate sferele din toate cele 3 secvente din profilul tau de activare.

pag.4 –  NEAPARAT DE CITIT! CONTINE DETALII FOARTE IMPORTANTE!

pag. 5, 6 si 7 reprezinta cele 3 secvente (Activare, Venus si Perla) luate fiecare separat.

 

 

Acum ca ai citit cele 7 pagini, te invit sa citesti introducerea scrisa de Richard Rudd la cartea sa, “Cheile Genelor” – mare, frumoasa si albastra. E o introducere lunguta, (nu este cea pe care o gasesti pe site)… dar este clara si aduce multa limpezime in modul in care sa folosesti profilul si cartea.

Asemenea unei busole si unei harti, profilul si cartea “Cheile Genelor” te vor conduce tot mai adanc in descoperirea ta, in identificarea blocajelor, dar mai ales in observarea si activarea potentialului tau innascut, al minunatei tale unicitati.

Dar … care carte sa o aleg? PE SCURT:

 

Cartea “Cheile Genelor” contine faimoasa introducere pe care ti-am recomandat sa o citesti mai devreme, si cele 64 de CHEI. In fiecare bulina colorata, numita Sfera, vei gasi un punct:

> numarul din stanga punctului este CHEIA

> numarul din dreapta punctului este LINIA (o gasesti explicata pe larg, ca arhetip uman, in cartile “Pasind pe calea de aur”- partea 1, 2 si 3)

Zambeste!  ?

Fiecare Cheie are in medie ca 7 pagini. Cum incepi cu secventa de Activare, care are numai 4 sfere si deci doar 4 Chei, pt a incepe calatoria prin Cheile Genelor, vei citi pentru inceput in jur de 24 de pagini. Nu e asa de mult, nu?

Curriculums

 • Configuring NFS, Branch Cache
  Lesson
  3h 30m
 • Viewing file access permissions
  Lesson
  2h
 • Configuring tiered storage
  Lesson
 • Extending and shrinking partitions
  Lesson

Reviews

0
0 Ratings
stars 5
0%
0
stars 4
0%
0
stars 3
0%
0
stars 2
0%
0
stars 1
0%
0

There are no reviews yet.

Leave a Review

Be the first to review “CUM ITI CITESTI PROFILUL HOLOGENETIC”

0
  0
  Cos
  Cosul este golCatre magazin